“Daba rada” gatavo karameles (pamatā klasiska forma – aplis, sirsniņa vai šūna), kas sastāv no cukura un glikozes sīrupa, ja nepieciešams no cukura aizvietotāja – izomalta. Vispopulārākās un neparastākās ir dabīgo ziedu karameles, kurās tiek iestrādāti lielākoties šī mājražotāja audzēti un ievākti ēdamie augi. “Daba rada”  nepievieno mākslīgas garšas. Karamele ir salda, taču, pievienojot īpaši kaltētas ogas, tās atgādina vasaras saulainākās dienas. Agnese Milberga mājražošanas uzņēmumu “Daba rada” izveidojusi 2015. gadā. Šīs karameles ir kā ēdamas dabas glezniņas, kuras iespējams pieskaņot greznajiem kāzu galdiem, sagatavot kā galda kartes viesu ērtībām vai biznesa dāvanas u.tml. – dizaina variantu ir bezgalīgi daudz.

 

Kontakti:  Agnese Milberga

Tālr.: + 371 26688184

E-pasts: [email protected]

https://www.dabarada.com/

https://www.facebook.com/dabarada/

Salaspils